Min och Alvas bucketlist 2019 – hur lika?

Hejsan på er allihopa!

Detta inlägget skriver jag tsm med http://nouw.com/AlvaTillback .😃 Kolla gärna in hennes blogg oxå!❤

Idag ska vi dela med oss av våra bucketlists för 2019 (hittils) och framåt slutet av inlägget ska vi jämföra våra listor och se hur lika de är.

Första punkten på min lista; Ridit 4 lingondressyrer.🐎

Jag har ju lärt mig ett program, men inte hunnit tävla det än, så hoppas att det snart kommer ett tillfälle! Jag tävlar ju inte lokalt än och då blir det inte riktigt lika många tillfällen😅.

Första punkten på Alvas lista; Nått 80 bloggvisningar per vecka.

”Jag har redan haft ganska många visningar, men blivit inaktiv och därmed tappat dem igen. -Så jag hoppas på att kunna vara mer aktiv framöver!” (Alva)

Andra punkten på min lista; Ridit Lätt C 2.

Denna punkten hänger ihop lite med den första. Jag ska rida ett lätt C 1 nu, men om jag tävlar så mkt jag kan hinner jag kanske börja med ett Lätt C 2 i slutet av året.🎉

Andra punkten på Alvas lista; Ridit ridskolehästen Duffe i form.

”Fina Duffe! Som jag älskar honom! Detta målet blir nog ganska svårt att klara av, eftersom jag bara rider en gång i veckan och inte har fått någon av de andra hästarna heller att gå i form, men jag ska iallafall göra mitt bästa. Mer än sitt bästa kan man ju inte göra.” (Alva)

Tredje punkten på min lista; Ha fått minst 2 rosetter av dem 4 lingondressyrer som jag ska ha varit med i.

Detta hänger återigen ihop med föregående, men eftersom det är ett av mina mål/en punkt på min bucketlist så får den vara med här. 😃 Rosetter är ju inte det viltigaste, utan det är utvecklingen samt att man har roligt. Dock så känns det lite som en bekräftelse eller ett bevis på att jag har gjort ett bra jobb.💜👑

Tredje punkten på Alvas lista; Ha nått 10 medlemmar i Amazing Lions Company (min klubb i spelet starstable Online).

”Vi har ju bara tre medlemmar i klubben, vilka är jag, Astrid och Erica (Erica går i min klass och är en av mina bästa vänner.) Jag hoppas verkligen på fler medlemmar framöver eftersom jag lägger ner mycket tid på framförallt klubbens hemsida, https://amazinglionscompany.simplesite.com/, vilket är den första webbsidan jag skapat och tycker det är SÅ roligt att fixa och greja med sidan!” (Alva)

Min fjärde punkt; Ha 150 bloggvisningar per vecka. Om jag har räknat rätt så har jag i genomsnitt 91 visningar per vecka. Det blir med andra ord en utmaning att höja det till 150. Men ingenting är omöjligt! Jag ska iallafall göra mitt bästa💚. Ni kan hjälpa mig att nå detta målet genom att kommentera feedback om inlägget i kommentarsfälet! Då skulle jag bli jätteglad💕.

Alvas fjärde punkt; Hoppat 1,15 m i höjdhopp.🏃🛫

”Jag har ju ganska nyligen börjat på friidrott och mitt rekord i höjdhopp är 108cm. Det vore roligt att slå rekordet!” (Alva)

Ja, jag vet att det är en bild när hon hoppar längdhopp😘

Punkt nummer fem på min bucketlist; Nå 600 följare på instagram🎉.

Detta kan verka som ett högt mål, men jag tror nog att jag kan klara det!💪 Bara man inte ger upp för lätt, så.💚

Punkt nummer fem på Alvas lista; Testat att blogga på wordpress.

”Som jag nämnde innan har jag skapat webbsidan till Amazing Lions Company, vilket jag tkr var SÅ roligt. Så jag tänkte att jag vill testa att ha min blogg på wordpress, eftersom det finns mycket att fixa och greja med där. Dessutom så har jag ju varit rätt inaktiv här och tänkte att jag kanske behöver en liten nystart! Det behöver ju inte kännas rätt för mig att blogga på wordpress heller, chansen är stor att jag stannar på nouw, men det vore kul att pröva något nytt iallafall!” (Alva)

Punkt nummer 6 på min lista; Deltagit i ”Böda Beach run”.🏃💦

Jag tycker om att springa och i sommar när vi ska vara på Böda sand tänkte jag vara med i tävlingen ”Böda Beach Run”. Jag springer då 2,5 km om jag minns rätt, varav en stor del är över sanddynorna och en del är genom vatten som kan vara så djupt att du egentligen får simma den biten. 🌊 Det vore superroligt!💪

Punkt nummer 6 på Alvas lista; Deltagit i den årliga seglarsolan vid stugan.

”Jag ÄLSKAR stugan och att vara där! Att paddla, segla, bada och göra en massa annat skoj. Skulle egentligen velat delta i seglarskolan i fjol. Jag minns inte riktigt varför jag inte gjorde det, men jag tror att den antingen var inställd eller att jag var hos mamma och vi t.ex. var i Böda.

Alvas 7e ”mål”; Deltagit i Böda Beachrun.

”Förra året så tittade vi på när de vuxna gjorde Böda Beachrun. Det verkar väldigt jobbigt! Man ska springa på stranden och ut i vattnet! Jag tror det finns en Böda Beachrun för ”ungdomar” också och det är i såfall den jag vill vara med i.” (Alva)

Som ni nog märkte så var våra bucket-lists alltså ganska olika varandra. Men en punkt som vi båda hade skrivit ned var att delta i ”Böda Beach Run”. Det är något vi båda ser fram emot och ska bli kul att vara med om!💪👭 Som ni kanske oxå märkte hade Alva en punkt mer än mig😊.

Glöm nu inte att ni kan hjälpa mig att nå min fjärde punkt genom att lämna feedback i kommentarsfältet nedan💜 Om ni tyckte om inlägget får ni gärna dela det😊

Nu får ni ha det superduperbra och så ses vi snart i nästa inlägg💕

😉//Astrid

Publicerad av Astrid Tillback

En fjortonårig hästtjej utan egen häst, som tror att allt är möjligt, vars drömmar svävar till de stora arenorna.🤩🐴

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa din webbplats med WordPress.com
Kom igång
%d bloggare gillar detta: